De Koepel

Het meest romantische huisje op Landgoed Welna. Perfect voor een romantisch weekendje weg met je partner. Geschikt voor twee personen.

Knus en romantisch, zo kunt u deze Koepel ook wel omschrijven. Deze accommodatie ligt op 100m van Het Grote Huis en geeft u alle privacy en rust. De Koepel is geschikt voor 2 personen. Heerlijk voor als u er samen even tussenuit wilt of uzelf even terug wilt trekken van de grote groep.

Indeling accommodatie:

  • Kachel
  • Kleine keukenhoek
  • 2 eenpersoonsbedden
  • Het sanitair bevindt zich buiten, u loopt 50 meter over het landgoed naar een klein sanitairgebouwtje met douches en toiletten.

Let op, de Koepel is niet te huur bij vorst. Dit betekent dat de Koepel niet te huren is in de periode december tot en met maart.

De afname van de overnachtingen is gebaseerd op min. 2 nachten per boeking. In de zomer-, herfst en kerstvakantie is de afname min. 3 nachten per boeking. Meerdere personen, schoonmaakkosten, toeristenbelasting, handdoeken en linnen zijn niet bij de basisprijs inbegrepen. Deze variëren per locatie en afhankelijk van het aantal. Klik op de knop bovenin om te boeken. Hier kunt u ook de beschikbaarheid van het huisje zien.