Trouwen

Een unieke trouwlocatie voor uw trouwfeest midden op de prachtige veluwe.

Trouwen in het bos*

Bent u opzoek naar de perfecte trouwlocatie voor uw trouwerij? Op Welna biedt u een prachtige, officiële trouwlocatie midden in het bos op de Veluwe. Niks is meer bijzonder dan trouwen op Landgoed Welna. Het geeft uw trouwfeest een unieke omgeving waarbij de eeuwenoude bomen als decor zullen dienen. Onze locatie biedt ruimte voor gezelschappen van tot 125 personen. Uw feest zal plaatsvinden in onze grote geitenschuur.

Trouwlocatie mogelijkheden

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om uw trouwfeest onvergetelijk te maken. Een van de mogelijkheden is om na uw feest samen te overnachten in de romantische koepel of in het voormalig koetshuis de Buys Ballot op het landgoed. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om (een deel van) uw gasten te laten overnachten in het Grote Huis Welna en/of in de Nieuwe Martha’s Hoeve. Alle huizen gecombineerd is 32 personen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het meenemen van eigen tenten en deze te plaatsen op het landgoed.

Bent u geïnteresseerd in onze trouwlocatie?

Voor 2023 is onze trouwlocatie momenteel helemaal volgeboekt. Voor 2024 zijn er weer nieuwe mogelijkheden voor het huren van onze trouwlocatie. In 2024 zullen wij maar 10 bruiloften organiseren zodat we de natuur meer rust kunnen geven. We zijn immers een bedrijf dat gericht is op het welzijn van de natuur en de dieren. Dit zorgt ervoor dat er 10 exclusieve plekken zijn voor uw bruiloft in 2024. Het is dus mogelijk dat de 10 plekken snel gereserveerd zullen zijn.

Voor het verhuren en organiseren van de bruiloften gaan we vanaf 2024 samenwerken met twee eventbureaus, namelijk ‘Te leuk trouwen’ en ‘feestje met Lars’. Voor meer informatie over het huren van onze trouwlocatie en het organiseren van uw bruiloft kunt u bij hen terecht. Daarnaast zullen wij in voor de bruiloften in 2024 enkele kijkdagen inplannen zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor uw bruiloft. Uw bruiloft is immers een van de belangrijkste dagen in uw leven. Wij willen, samen met ‘Te leuk trouwen’ en ‘feestje met Lars’, u hierbij helpen. De data van de kijkdagen zullen nog volgen.