Trouwen

Een unieke trouwlocatie voor uw trouwfeest midden op de prachtige veluwe.

Trouwen in het bos*

Bent u opzoek naar de perfecte trouwlocatie voor uw trouwerij? Op Welna biedt u een prachtige, officiële trouwlocatie midden in het bos op de Veluwe. Niks is meer bijzonder dan trouwen op Landgoed Welna. Het geeft uw trouwfeest een unieke omgeving waarbij de eeuwenoude bomen als decor zullen dienen. Onze locatie biedt ruimte voor gezelschappen van 25 tot 150 personen. Uw feest zal plaatsvinden in onze grote geitenschuur.

 

Trouwlocatie mogelijkheden

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om uw trouwfeest onvergetelijk te maken. Een van de mogelijkheden is om na uw feest samen te overnachten in de romantische koepel op het landgoed. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om (een deel van) uw gasten te laten overnachten in het Grote Huis Welna en/of in de Nieuwe Martha’s Hoeve. Beide huizen gecombineerd zijn geschikt voor een groep tot 24 personen.

 

We werken samen met twee vaste weddingplanners. Dit zijn Te Leuk Trouwen en Feestje met Lars. Voor vragen met betrekking tot de mogelijkheden kunt u contact met één van de weddingplanners opnemen.

Bent u geïnteresseerd in onze trouwlocatie?

U bent natuurlijk van harte welkom om een keer te komen kijken op onze trouwlocatie voordat u de belangrijke beslissing neemt. Bent u enthousiast en/of wilt u graag nog wat meer informatie over onze trouwlocatie? Neem dan gerust contact met de weddingplanners op door op een van onderstaande knoppen te klikken. We kijken er naar uit om u binnenkort te ontmoeten op onze prachtige locatie!

De perfecte locatie voor de mooiste dag in jullie leven.

De perfecte locatie voor de mooiste dag in jullie leven.