Familie-uitjes

Familie-uitjes in de omgeving van Welna

Wilt u er een dag op uit met (kleine) kinderen? In de omgeving van Welna vindt u diverse attractieparken en dierentuinen voor een gezellige dag met het hele gezin.

Heeft u wat inspiratie nodig? Hieronder vindt u een aantal ideeën:

Dolfinarium

Bij het Dolfinarium is zóveel te beleven in een dag. Bewonder de dolfijnen, zeeleeuwen of een van de andere dieren, speel in de speeltuinen of bezoek een van de shows. Alle ingrediënten voor een heerlijke dag uit met het gezin of samen.

Wilt u met een grote groep het Dolfinarium bezoeken? Dan profiteert u van een extra voordelig groepstarief. Wist u dat het ook mogelijk is om een van de dieren te ontmoeten?

Julianatoren

Spannende attracties, leuke shows of ga op safari door de safaribaan. Een dag naar de Julianatoren is zonder twijfel een gezellige dag uit met het hele gezin.

Altijd al eens Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia willen ontmoeten? Dan is dit uw kans!

Apenheul

Een park vol loslopende apen, dat is de Apenheul! Op het park zijn er zo’n 35 verschillende soorten apen en dat maakt de Apenheul uniek. In totaal lopen er 300 apen in het park en de helft daarvan lopen zelfs los! Dit maakt de Apenheul een uniek park waarbij je de apen van heel dichtbij kunt bekijken.

Gaat u ook een dag aapjes kijken?

Walibi

Walibi Holland bevindt zich niet zo ver van Welna vandaan. Een perfect dagje uit met de familie waarbij je kan genieten van alle achtbanen. The Untamed, Goliath, Crazy River of de Splash Battle, zomaar een aantal spectaculaire attracties die u kunt vinden in Walibi.

Voor een dag vol spanning en sensatie bent u hier dus aan het juiste adres. Durft u het aan?