Geitenschuur

Bijzondere groepsruimte midden in de natuur.

Op Landgoed Welna, een groot bos landgoed in het rustigste deel van de Veluwe, verhuren we een bijzondere groepsruimte. Eenvoud, authenticiteit en rust kenmerken deze voormalige Geitenschuur. 

De gerenoveerde Geitenschuur is traditioneel gebouwd met hout van het landgoed en voorzien van een eigen keuken (met serviesgoed & kookgerei)  en sanitair. De ruimte wordt verwarmd door een grote houtkachel. De prachtige openslaande glazen deuren zorgen ervoor dat er voldoende lichtinval is en het geeft een vrij uitzicht op de indrukwekkende natuur.

De Geitenschuur kan in combinatie met naastgelegen huizen worden gehuurd. Dan is is dit deel van Welna geheel exclusief voor jullie ter beschikking. Onze groepsruimte is geschikt voor ongeveer 40 personen en met beschikking over 30 bedden. Rondom de Geitenschuur en de huizen ligt een groot natuurlijk buitenterrein van 2 ha. Daarna beginnen de uitgestrekte bossen van Welna. 

S’avonds kan iedereen zich terug trekken in een van de authentieke huizen, Het Grote huis Welna heeft 5 slaapkamers en een grote slaapzolder, totaal geschikt voor 14 personen. De Buys Ballot heeft 1 slaapkamer evenals de Koepel beide geschikt voor 2 personen. Eventueel kunnen in de Buys Ballot de slaapbanken in de woonkamer gebruikt worden. De Nieuwe Martha’s hoeve heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.

In totaal kunnen er 32 personen overnachten o.b.v. 2 personen per slaapkamer.

Wilt u geheel ontzorgt worden dan bestaat de mogelijkheid dat wij voor de koffie/thee zorgen en/of de lunch/diner.

Deze locatie vraagt om respect voor de natuur. Activiteiten met versterkte muziek passen hier niet.
Veel gebruikers merken dat deze unieke locatie bijdraagt aan verandering en ontwikkeling. Training, coaching teambuilding, samenwerken, retraites, familiebijeekomsten, dineren, vergaderen, herdenken en uitvaarten passen hier uitstekend.

Klik op de knop bovenin de pagina om een aanvraag in te dienen voor de huur van onze Geitenschuur.