Geitenschuur

Betoverende groepsruimte midden in verstilde de natuur.

Eenvoud, echtheid en rust kenmerken deze voormalige Geitenschuur. 

De gerenoveerde Geitenschuur is traditioneel gebouwd met hout van het ons landgoed en voorzien van een eigen keuken (met serviesgoed & kookgerei)  en sanitair. De ruimte wordt verwarmd door een grote houtkachel en is geïsoleerd met leem. De prachtige openslaande glazen deuren zorgen ervoor dat er voldoende lichtinval is en het geeft een vrij uitzicht op de indrukwekkende natuur.

Rondom de Geitenschuur ligt een groot natuurlijk buitenterrein dat je kan betrekken bij jouw activiteit, teamdag of bijeenkomst. Zodra je het hek uitloopt beginnen de uitgestrekte bossen en heidegebieden van Landgoed Welna. Ideaal voor break-out, wandeling en inspiratie.

De Geitenschuur kan in combinatie met naastgelegen huizen worden gehuurd. Dan is is dit deel van Welna geheel exclusief voor jullie ter beschikking. Onze groepsruimte is geschikt voor ongeveer 40 personen en in de nabijgelegen huizen heb je beschikking over 32 bedden (obv. 2 personen per slaapkamer).

Training, coaching teambuilding, samenwerken, retraites, familie-bijeenkomsten, dineren, vergaderen, herdenken en uitvaarten passen hier uitstekend.

Wilt u geheel ontzorgt worden dan bestaat de mogelijkheid dat wij koffie/thee en lunch/diner zorgen. Er kan een gastvrouw aanwezig zijn tijdens uw bijeenkomst.

“Veel gebruikers merken dat deze bijzondere plek bijdraagt aan verandering, verdieping en ontwikkeling.”